Sosyal Medya

Güncel

CHP’li vekillere Şanlıurfa’da ’propaganda’ tepkisi

Şanlıurfa’ya gelen 8 CHP’li milletvekili, propaganda yaptıkları gerekçesiyle vatandaşlar tarafından tepki gördü.



ÇeÅŸitli temaslarda bulunmak üzere Åžanlıurfa’ya gelen alan CHP Ä°stanbul Milletvekili Dursun Çiçek, Trabzon Milletvekili Haluk PekÅŸen, Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm, Ä°stanbul Milletvekili Mahmut Tanal, UÅŸak Milletvekili Özkan Yalım, Balıkesir Milletvekili Namık Havutçu ve MuÄŸla Milletvekili Nurettin Demir, hastaneye giderek hasta yakınlarını ziyaret etmesi büyük tartışmaya neden oldu.

CHP’li vekillere Şanlıurfa’da ’propaganda’ tepkisi

Hasta yakınları CHP’li heyete siyasi propaganda yapmaya geldikleri gerekçesiyle tepki gösterdi. Tepkiler üzerine heyet hastaneden ayrılmak zorunda kaldı.

PROPAGANDA YAPMAYIN

CHP’li Mahmut Tanal’ın cep telefonuyla kayıt alıp sosyal medya hesabı üzerinden canlı olarak yayınlaması, Namık Havutçu’nun ise “Kız bakmaya gelenler bunlar” demesi üzerine vatandaÅŸlar “Burası propaganda yeri deÄŸil, propaganda yapmayın” diyerek tepki gösterdi.

CHP’li vekillere Şanlıurfa’da ’propaganda’ tepkisi

HASTA YAKINLARI AÇIKLAMALARDAN RAHATSIZ OLUNCA TARTIŞMA ALEVLENDİ

CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutçu, hastane bahçesinde bekleyen kadınların yanına giderek, “BaÅŸbakan, analar hastaneye çocuklarına kız bakmaya gidiyorlar” dedi. Öte yandan Ä°stanbul Milletvekili Mahmut Tanal da hastanedeki kalabalığı cep telefonu aracılığıyla çekerek sosyal medya hesabı üzerinden canlı olarak yayınlamaya baÅŸladı. Bir diÄŸer tarafta ise MuÄŸla Milletvekili Nurettin Demir hastane önünde “BaÅŸbakanın kız bakmaya gidiyorlar açıklamasını kınıyorum” dedi.

BÄ°ZÄ° BAÅžKA ÃœLKEYE SATMAYIN

CHP’li heyetin hastanedeki bu açıklamalarına tepki gösteren vatandaÅŸlar “Propaganda yapmayın” diyerek heyetin hastaneyi terk etmesini istedi. Heyet ile vatandaÅŸlar arasında yaÅŸanan tartışmayı yatıştırmak isteyen CHP Ä°l BaÅŸkanı Aziz Aydınlık’ın “Ãœlkemizi soymuÅŸlar” demesi tartışmayı daha da alevlendirdi. Bu söze tepki gösteren bir hasta yakını, "Ãœlkemizin başında büyük belalar var. KardeÅŸ olun, bizi baÅŸka ülkeye satmayın” diyerek tepki gösterdi. "Millet dışarıda periÅŸan" diyen heyete “Benim hastam içeride ve ben periÅŸan deÄŸilim” diye tepki gösteren vatandaÅŸa heyetteki bir CHP’li akıllı ol diye çıkıştı.

CHP’li vekillere Şanlıurfa’da ’propaganda’ tepkisi

Bir baÅŸka yerdeki tartışmada ise heyette bulunan bir CHP’li ise kendilerine tepki gösteren hasta yakınına, “Bizi mi kovuyorsunuz. Bizi kovamazsınız, defol” dedi.

CHP'LÄ° HEYET HASTANEYÄ° TERK ETTÄ°

Heyette yer alan CHP Ä°stanbul Milletvekili Dursun Çiçek, Trabzon Milletvekili Haluk PekÅŸen, Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm, Ä°stanbul Milletvekili Mahmut Tanal, UÅŸak Milletvekili Özkan Yalım, Balıkesir Milletvekili Namık Havutçu, MuÄŸla Milletvekili Nurettin Demir ve CHP Åžanlıurfa Ä°l BaÅŸkanı Aziz Aydınlık ile yönetim kurulu üyeleri, vatandaÅŸların yoÄŸun tepkisi üzerine hastaneyi terk etti. Tanal’ın yaÅŸananları cep telefonuyla kayda aldığı görüldü.

"BUNLAR VATAN HAÄ°NÄ°"

Hastane bahçesinde bekleyen bir hasta yakını, CHP’li heyetin vatanı bölmeye geldiÄŸini iddia ederek tepki gösterdi. “Ä°nsan olsalardı Åžanlıurfa’dan oy alırlardı” diyen hasta yakını,"Åžanlıurfa’dan bir oy alabildiler mi. Åžanlıurfa’dan oy aldılar mı, söylesinler. CHP’nin bir milletvekili var mı kaç senedir Åžanlıurfa’da. Åžimdiye kadar tek başına iktidar olmuÅŸ mudur. Olmamıştır, olamaz da çünkü bunlar vatan haini. Ãœlkeyi satan adamlar, vatan hainleri bunlar. Tek başına 1950 yılına kadar iktidar olmuÅŸtur ve milleti ezmiÅŸtir. Camileri kapatmıştır” diyerek sözünü bölmeye çalışan bir CHP’liye konuÅŸma diye bağırdı.

CHP’li vekillere Şanlıurfa’da ’propaganda’ tepkisi

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.